62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Grammisbelönade Zikai aktuell med talkshowen “ZIKAI Live at Ellery”


Gästas av Janice i premiäravsnittet idag.

 

 

Som en förlängning av singeln ”Twenty Something” lanserade sångerskan Zikai förra året en egen talkshow med samma namn. Nu är den populära talkshowen tillbaka i ny tappning, den här gången med exklusiva liveframträdanden. Gästar gör artisterna SVEA, Daniela Rathana, AWA och Janice. “ZIKAI Live at Ellery” har premiär idag den 10 juni kl. 18:00 via Zikais YouTube-kanal.

 

– Jag var extremt nervös den här gången eftersom jag inte hade repat med någon av gästerna och såklart ville att dom skulle tycka att jag framförde deras egna låtar bra. Men så fort vi stod på scen tillsammans var det som att all nervositet flög ut ur fönstret och vi möttes i musiken, säger sångerskan.

 

Det har varit ett händelserikt år för den lovande artisten Zikai. Hittills har hon hunnit med ett omtalat liveframträdande i SVT:s “På Spåret”, släppt singlarna ”Stay This Way” och covern ”You Can Call Me Al”, samt blivit Grammisbelönad i kategorin Årets Soul/Rnb nyligen.

 

Förra säsongen av talkshowen ”Tweny Something” gästades av namn som Cherrie, Niklas Strömstedt och Quincy Jones. Nu släpps alltså den andra säsongen som består av fyra avsnitt och innehåller exklusiva liveframträdanden, där Zikai tillsammans med gästerna framför deras låtar. Nytt för i år är även att Zikai valt att anpassa intervjuerna utifrån hennes uppfattning av artisternas intressen utöver musiken.

 

Se programschemat nedan:

 

Avsnitt 1: 10 juni kl 18:00 med Janice
Avsnitt 2: 17 juni kl 18:00 med AWA
Avsnitt 3: 24 juni kl 18:00 med SVEA
Avsnitt 4: 1 juli kl 18:00 med Daniela Rathana

 

 

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL