DMX dödsbo värderas till mindre än en miljon dollar 

 

Över en månad har gått sedan DMX lämnade jordelivet och nu kommer de första uppgifterna som rör hans eftermäle. Enligt New York Daily News lämnade familjemedlemmar in rapparens testamente tidigare i maj och enligt de dokumenten är hans dödsbo värt mindre än 8 miljoner kronor – något som får anses vara lite med tanke på rapparens framgångsrika karriär.

 

Daily News menar dock att det också kan röra sig om så lite som 500 000 svenska kronor, som då ska fördelas på hans 15(!) barn. Detta skulle isåfall sannolikt ha att göra med det skattebrott han dömdes till ett års fängelse för 2018, efter att han inte betalat in drygt 15 miljoner kronor i skatt.

 

Earl Simmons avled den 9 april på White Plains-sjukhuset i New York, efter att ha ådragit sig en hjärtattack till följd av en påstådd drogöverdos. En begravning och hyllning av rapparens liv hölls den 24 april på Barclays Center i staden.

 

Rapparen åttonde album “Exodus” väntas släppas imorgon fredag, den 28 maj. Tidigare i veckan kom första smakprovet “Hood Blues”, där han gästas av Griselda-rapparna Benny The Butcher, Westside Gunn och Conway The Machine.

 

 

 

 

Foto: Wikimedia Commons

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL