Frank Ocean ger sig nu in i sexleksaksbranschen, med lanseringen av en ny penisring pyntad med diamanter och 18 karats guld. “XXXL H-Bone Ring” släpps via sångarens lyxiga juvelmärke Homer som en del av en ny linje accessoarer.

Kollektionen – som också innehåller hängsmycken, örhängen och en nyckelring – går att köpa online eller via Homer-butiken i New York, som endast går att besöka genom att boka tid.

Priset på penisringen? Drygt en kvarts miljon(!) svenska kronor. För att marknadsföra sexleksaken har Frank Ocean delat en nakenbild via Instagram Stories, på någon som bär ringen med sitt könsorgan censurerat. Det är oklart om det är Ocean själv på bilden, men det är åtminstone likt honom.

Utöver sin verksamhet med Homer väntas den hyllade sångaren regissera sin första långfilm i år. Tidigare i år kom rapporter att Ocean teamat upp med A24 för en film med den presumtiva titeln “Philly”, som eventuellt kan börja filmas i höst.

Förra månaden firade han också tioårsjubileum med debutalbumet “Channel Orange” genom att återuppliva hans “blonded RADIO” och släppa ny merch.

Foto: Andras Ladocsi/Homer

65ba07add7a32f7b0a037f23