62429f791c0bfc1aba6ef852
Chris Rock skämtar om Boston Marathon-attentat på SNL


Återvände för första gången sedan 1996.

 

 

Komikern Chris Rock återvände som värd för komediprogrammet Saturday Night Live för första gången sedan 1996 och svek inte sina fans. Stjärnan tog risker i sina komiska monologer och drog referenser till bland annat Boston Marathon-attentaten med följande ord:
– “Tomorrow is the New York City Marathon … Scary. What can go wrong there?”

 

 

Rock lugnade publiken med att förklara att attentatet “förmodligen var det mest läskiga och sadistiska någonsin” och att han älskar staden Boston. Inga känslor verkade sårade bland publiken som skrattade högljutt åt komikerns skämt.

 

 

Top Five-aktuelle stjärnan valde i en annan sekvens att klä ut sig till en ISIS-militant vid namn Abdul Karim som försöker sälja sina idéer till amerikanska realityshowen för affärsmän, Shark Tank.
– “Who’s ready to invest in crushing the West?” frågade Rock skämtsamt till publiken.

 

 

Musikgäst för kvällen var ingen mindre än poplegendaren Prince, som rockade scenen med sin nya låt Clouds (Inspelad tillsammans med den unga brittiska sångerskan Lianne La Havas). Han fortsatte sedan med låtar som “Another Love” och “Martz” i detta SNL-avsnitt som av många fans blivit hyllad som en av de bästa på senare tid.

 

 

Se Chris Rocks monolog här:

 

 

// Blerim Mehmeti

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL