Lyssna även på Earl Sweatshirt's nya "Wind In My Sails."

Efter att ha spenderat all sin tid och energi på arbetet med “Warmest Winter”-projektet verkar Chance The Rapper nu skifta sitt fokus mot musiken återigen. Utöver nyheten om ett kommande samarbete med Kanye West har mannen bakom “Acid Rap” dessutom offentliggjort ett intresse för skapandet av en ny rap-duo tillsammans med (nästan) jämnåriga Earl Sweatshirt. Under natten tog Chance till Twitter, där han delade med sig av sin önskan för att forma en duo tillsammans med OFWGKTA-rapparen, från till synes ingenstans:

De två rapparna har tidigare inte släppt någon officiell kollaboration, vilket innebär att dess sound lämnar mycket åt fantasin. Earl Sweatshirt har ännu inte kommenterat det potentiellt lukrativa förslaget, men möjligheten att höra den evige optimisten Chance byta bars med den något mer realistiska, eller till och med pessimistiske Earl Sweatshirt är minst sagt spännande. Värt att nämna är dock Earl’s sug efter arbete tillsammans med en grupp/kollektiv, som han nyligen uttryckt via Twitter:

Earl Sweatshirt är förövrigt högaktuell med en helt ny låt – lyssna på The Alchemist-producerade “Wind In My Sails” nedan:

//Ludvig Löfström