Cape/Cowl/Create presenterar OKOK


I det första avsnittet av Batman Cape, Cowl, Create träffar vi konstnären OKOK, mannen bakom Tags And Throws och hiphopkollektivet RMH.

 

Inför den kommande releasen av spelet Batman: Arkham Knight har ett antal svenska konstnärer fått möjlighet att göra sina egna tolkningar av den berömda hjältens ikoniska dräkt. Varje konstnär har tilldelats en blank version av Batmans mantel och mask med syfte att skapa en egen kreation utifrån sin konstnärliga bakgrund. Under fem dagar i slutet av juni kommer du att kunna skåda samtliga konstnärers verk från tidig morgon till kväll på centralstationen i Stockholm.

 

I det första avsnittet av Batman Cape, Cowl, Create träffar vi konstnären OKOK, mannen bakom Tags And Throws och hiphopkollektivet RMH. En passionerad filmare, fotograf, författare, formgivare och konstnär, som introducerades för hiphop och graffiti redan under uppväxten i Rinkeby. Sedan 2013 satsar Thomas Gunnarsson, som han egentligen heter, på en karriär som konstnär där hans senaste utmaning har varit att skapa och transformera Batman mantel och mask med sin unika stil.

 

ArtByOKOK.com
Instagram: @artbyokok / @TagsAndThrows

Foto & Redigering: Memarchi Pictures
Ljud & Musik: Sebastian Lipczynski

 

 

BATMAN ARKHAM KNIGHT
Batman Arkham Knight är den storslagna avslutningen på den prisbelönta Arkhamtrologin från Rocksteady Studios och är utvecklat exklusivt för den senaste generationens konsoler. Här presenteras Rocksteadys unikt designade version av Batmobilen. Den här hett efterlängtade möjligheten att använda sig av det legendariska fordonet kombinerat med Arkhamseriens hyllade gameplay bjuder spelarna på den ultimata Batmanupplevelsen när de far runt på gatorna mot silhuetten av Gotham City. I den explosiva finalen möter Batman det största hotet någonsin mot den stad som han har svurit på att försvara. Scarecrow återvänder nämligen för att återförena de kriminella i Gotham och därmed göra slut på Batman för gott.

 

Releasedatum: 23 juni, 2015
Tillgängligt för: Xbox One®, Xbox & PC
Mer infoPublicerat:
RedaktionenNULL