Rykten om att Drake ska battla...?

Med drygt sju år på nacken King of the dot, Nordamerikas största rapbattle-liga, en av de mest etablerade på scenen. Basen ligger i storstaden Toronto där grundaren Organik smider planer och bokar battles. Hans senaste bokning, en av världens populäraste battlerappare, kanske till och med den allra populäraste, Wild n Out och URL:s superstjärna Hitman Holla.

Efter åratal av påtryckningar ska “Hitman” äntligen göra sin Kanada-debut och den St Louis-födda rapparen kommer att battla på mystery-eventet “Blackout5” så hans motståndare annonseras inte ut. Blackout är “KOTD”:s största och mest påkostade event, detta är det 5:e i ordningen och enligt männen bakom eventet kommer detta vara den största kvällen någonsin för battlerap.

Det ryktas om att självaste Drake kommer battla Murda Mook och enligt Lush One, mannen bakom “Ether”-eventet är det en möjlighet att Drake faktiskt battlar i framtiden, “Drake got bars” sa han när han blev intervjuad av DRP Battle News i veckan. Grundaren Organik har lovat att endast annonsera ut vilka matcher som är huvudmatcher och eftersom att “Hitman” inte fått sin motståndare annonserad så är det inte ett “main event”.

Om en rappare av denna kaliber och popularitet inte är huvudmatch kan vi förvänta oss ett gigantiskt event. “Blackout5” sponsras ju trots allt av Drake och kanske får vi se han gå in i ringen som huvudmatch?

// Rasmus Persson (@DRPBattleNews)