I kommande avsnitt av "Drink Champs".

I en trailer för ett kommande avsnitt av “Drink Champs” har många medier spunnit på uppfattningen att A$AP Rocky till synes instämmer med ett påstående av N.O.R.E. angående att Travis Scott snott hans stil. En uppfattning som florerat ett bra tag, men mest legat och bubblat.

I klippet som klippts ner till korta, snabba sekvenser kan vi se Rocky svara “Yeah”, när N.O.R.E. reciterar påståendet. Det är oklart om han bara bekräftar att han hört åsikten eller om han håller med, även om det känns som att det lutar åt det förstnämnda.

Fans har länge spekulerat i en dispyt mellan de båda rapparna trots att få faktiska argument finns för att de skulle ha några större problem med varandra. I en intervju med Complex 2018 sa Rocky att han tyckte Travis Scotts musik var “cool” och när Rocky satt häktad i Sverige 2019 så var La Flame en av många kollegor som uttryckte en önskan om att få honom frisläppt. När ryktena återigen blossade upp samma år tog Rocky till Twitter och skrev:

“THAT ME N TRAVIS BEEF SHIT SO PLAYED OUT, LET IT GO.”

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Drink Champs (@drinkchamps)

Sedan tidigare har det framgått att A$AP adresserar Oscars-incidenten med Will Smith och Chris Rock. Inför premiären av hela avsnittet har “Drink Champs”-kontot också postat ett klipp där Rocky berättar historien om när hans idol som ung, Fabolous, nekade honom en autograf när han var en liten grabb.

“I’m like 12 or something, [and] I’m like, ‘Yo my heart pounding, I could get a picture or autograph’. He said no to the picture, and then I asked for the autograph but I could tell, like, he was looking around and all that type of shit. I guess he was trying to be on 10, he was trying to be on-point. As a kid it ain’t really register to me, I was a little hurt. So I went home and ripped down all his [posters] and shit”, berättar han i klippet.

Håll utkik för hela avsnittet som släpps på fredag.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Drink Champs (@drinkchamps)

Foto: YouTube/Drink Champs