5e78b0917f33f434794a1c02
Amber Rose anklagar Kanye West för att ha “spökskrivare” – se vem som utpekas!


G.O.O.D. Music-artist påstås vara mannen bakom Yeezys texter.

 

 

Kanye West har genom årens lopp hyllats för sin kreativitet och förmåga att sätta nya trender, både som rappare, sångare och producent. Trots en solid diskografi på egen hand (samt med Jay Z och många andra) har det i branschen cirkulerat rykten som givit näring till rykten att Kanye återkommande anlitar hjälp för låtskrivande. Consequence, Rhymefest, Lupe Fiasco är bara av namnen som påståtts ha assisterat Kanye med rader från sina rimblock. Att artister frekvent använder “ghost writers” är i sig inget nytt inom popmusik men i hiphopvärlden är det av förklarliga skäl tabubelagt bland MC:s. Även välkända rap-profiler som Diddy, Dr Dre och Lil Wayne har blivit anklagade för att anlita hjälp med textskrivandet.

 

 

Nu får rykten om att Kanye West anlitar spökskrivare ny näring – från någon som stått honom nära. Kanye (och Wiz Khalifas) före detta flickvän Amber Rose har tagit bladet från munnen då hon på Supper Club i Los Angeles i en så kallad “rant” stoppade musiken för att yppa några väl valda ord om sin ex-pojkvän. Rose började med att säga;

 

“stop playing niggas I used to fuck…”

 

Hon fortsatte och hävdade framför klubbpubliken, med mikrofon i hand, att G.O.O.D. Music-signade artisten Travi$ Scott är den som står bakom Kanyes musik/texter. Scott som kan ses närvara när Rose säger detta, verkar dock oberörd av påståendet. Se videoklippet nedan!

 

 

 

 

 

Jämför eventuella likheter i texter och/eller framförande. Lyssna på Travi$ Scott-singlar nedan:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL