Den Märsta-fostrade rapparen ADAAM har firat stora framgångar med sin musik senaste åren. I fjol släppte han albumet “TRAPEN TILL RADION” och hitsingeln “17” blev en av landets mest spelade låtar under 2023. Han har även prytt omslaget på Kingsize Magazine och sa då följande om sin stjärnstatus:

– Jag är tacksam och uppskattar varje människa som kommer och vill ta en bild, för det betyder att dom tycker min musik är bra eller att jag har en skön röst, fattar du? Det där uppskattar jag mer än någon som kanske bara sett mig på Insta. Jag gillar att man uppskattar det jag har lagt hjärta i.

Några veckor in på 2024 står det nu klart att ADAAM ingår samarbete med företaget NBH Snacks för lanseringen av sin första chipspåse, med smak av gräddfil och lök. I samband med lanseringen utlovas även att köpare att framöver kunna streama osläppt musik av rapparen – direkt från en QR-kod på chipspåsen.

NBH Snacks Gräddfil & Lök finns tillgänglig att köpa under februari 2024. Följ @nbh.snacks finns för att veta mer om när och vart chipspåsen finns tillgänglig. Tagga även butiken där du vill se påsen.