5ebe5f2072aaf323604db793
Asap-Rocky-2019_globen-S
A$AP Rocky vill designa kläder och uniformer till svenska häkten


 

 

Den Sverigeaktuella rapparen A$AP Rocky medverkade i helgen på samtalsforumet Summit LA 19, där han öppnade upp om sitt skapande, normer och tiden i svenskt häkte. Rocky avslöjade under samtalet på scen att han vill designa nya häkteskläder och uniformer till svenska häkten, skriver Aftonbladet som citerar Forbes.

 

“When I was going through my whole situation, the whole time I used to look on television and see Swedish fans showing me so much love and I want to give it back…”

 

“I’m trying to do what I can with what I can, I just want to keep creating and encouraging whoever is after me to do it better”.

 

 

Att han skulle designa kläder till personal och intagna på häktet är något chefen på Kronobergshäktet, Fredrik Wallin, inte känner till. Istället menar häkteschefen att A$AP Rocky förhört sig om möjligheterna att donera kläder till intagna på häktet, enligt Aftonbladet. Wallin säger till tidningen:

 

– Hans advokat har vänt sig till oss och uttryckt ett önskemål om att få donera tröjor och byxor till intagna på Kronobergshäktet. Det har kommit ett mejl men vi har inte gjort något åt det ännu.

 

 

Den 11:e december 2019 spelar ASAP Rocky i Globen i Stockholm. På scen får Rocky support av tre svenska hiphop-akter:

– Dree Low

– Jireel

– Z.E.

 

Biljetter till Globen-spelningen finns via LiveNation.se

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

💔

Ett inlägg delat av PRETTY FLACKO (@asaprocky)

 

 

Foto: Kimberly Ross / Kingsize Magazine

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL