62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
A$AP Rocky öppnar upp om förhållande med Rihanna, nytt album och häktningen i Sverige


“The love of my life”.

 

 

De senaste två åren har det tisslat och tasslats om att A$AP Rocky och Rihanna ska vara i ett seriöst förhållande, något som varken har bekräftats eller förnekats av artisterna själva. Men i en ny intervju med GQ gör i alla fall den förstnämnda det tydligt vad han känner.

 

“The love of my life”, kallar han bland annat Rihanna i intervjun.

 

“She amounts to probably, like, a million of the other ones. … I think when you know, you know. She’s the One”.

 

I intervjun berättar han att han tillsammans med Rihanna åkte ut på en road trip under sommaren 2020, där han under vad som beskrivs som en “peaceful trip” tog syra, designade kläder och gjorde musik. Det nya albumet “All Smiles” sägs vara 90% klart och i hög grad influerat av Rihanna, som bidragit med åsikter under hela processen.

 

I intervjun berättar han också om häktningen i Sverige 2019. Enligt rapparen själv ska han ha varit inlåst ensam i en cell 23 timmar om dygnet i en månad i sträck. Han förtydligar också att Donald Trump inte var direkt involverad i hans frigivelse, men att han uppskattar att han tog sig tid att försöka.

 

“He didn’t help—he made efforts and he rooted for me to come home, but he didn’t free me”, säger Rocky i intervjun.

 

En dokumentär om incidenten i Stockholm och den efterföljande tiden i svensk häkte väntas även vara fokus i en kommande dokumentär. Nu håller vi bara tummarna för att både “All Smiles” och “R9” kommer under 2021.

 

Läs hela intervjun här.

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av GQ (@gq)

 

 

Foto: Fenty Skin

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL