A$AP Mob anordnar Yams Day 2021 digitalt – se klipp här!


 

 

Det var mycket som pekade på att detta års Yams Day inte skulle bli av, dels på grund av den tidigare rapporterade splittringen av A$AP Mob och dels på grund av den pågående coronapandemin. Men, igår tisdag överraskade A$AP Rocky kollektivets fans med att plötsligt annonserade den årliga festivalen tillsammans med hypade sidetalknyc – detta år i en virtuell skrud.

 

I klippet som delats på Instagram kan vi bland annat se Rocky på Union Square tillsammans med sjuksköterskan som 2015 gick viral efter att ha påstått att terroristgruppen IS dödade Biggie Smalls. Han får sedan sällskap av A$AP Ferg och medgrundaren till sidetalknyc, Trent Simonian, som meddelar att festivalen kommer att gå av stapeln den 18:e januari.

 

Nyheten gör säkerligen att många fans kan andas ut, inte minst då man omgärdats av rykten de senaste månaderna. I september gick som bekant A$AP Illz ut offentligt och kritiserade A$AP Ferg, med ord som antydde att han inte längre var välkommen i gruppen. Men, kollegorna verkar nu ha löst sina problem då man nyligen återförenades för en freestyle cypher, vilket var första gången A$AP Mob sågs tillsammans på flera månader.

 

Se klippet inför Yams Day 2021 nedan!

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sidetalk (@sidetalknyc)

 

 

Foto: Nolan Zangas

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL