6ix9ine till sjukhus efter armskada: “I got caught lacking in these streets” 

 

Som vi alla vet vi det här laget är Tekashi 6ix9ine en mästare på att trolla. Det har inte blivit mindre uppenbart sedan han avslutade sin husarrest nyligen. Sedan dess har han strövat runt fritt på New Yorks gator, haft meet & greets med fans, hånat rivaler och shoppat i gallerior. Häromdagen såg det ut som att det till slut försatt honom i problem, då han själv postade en video från sjukhuset med gips runt sin arm och skrev: “I got caught lacking in these streets :/”.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

I got caught lacking in these streets :/

Ett inlägg delat av PUNANI (@6ix9ine)

 

 

Inlägget visar om något på det kaxigt självironiserande mönstret som Tekashi noga utövar, då det i en senare intervju med TMZ framgick att anledningen till den gipsade armen inte direkt kom från någon dramatisk händelse. Istället ska olyckan ha skett när rapparen snubblade över sin hund i en trappa, som orsakade en fraktur i handleden när han skulle dämpa fallet.

 

Alldeles oavsett lär det inte dröja länge innan något verkligen händer, om Tekashi fortsätter i samma takt. För bara några timmar sedan landade rapparen i Los Angeles. Se klipp nedan!

 

 

 

 

Foto: Instagram/@6ix9ine

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL