50 Cent avslöjar regidebut i säsong 6 av “POWER”


“Fofty” fortsätter även fejden med Young Buck, efter sin publika konflikt med en filmskapare.

 

 

Förutom att snart göra sin regidebut i den sjätte säsongen av “POWER” så har Curtis James Jackson III, mer känd som 50 Cent, varit aktuell av helt andra orsaker. Efter att ha haft en publik konflikt med en känd regissör och hans fästmö på sociala medier är nu rapparen i fejd igen, denna gången med Young Buck.

 

 

Filmskaparen Randall Emmett och hans fästmö Lala Kent låg nyligen i konflikt med 50 efter att han kommenterat ett avsnitt av dokusåpan “Vanderpump Rules”. Lala Kent, som medverkar i showen, hade berättat hur hon och hennes blivande man hade träffats och att han med en gång börjat skicka dyra gåvor. Detta var något som 50 Cent inte tyckte var passande då filmskaparen enligt honom inte borde erbjuda roller eller dyra gåvor mot sex.

 

 

Fejden var igång och eskalerade snabbt då Lala Kent hoppade in i konflikten på Instagram. Filmskaparen Emmett skrev efter det privata medelanden till 50 där han gång på gång stavade hans namn fel, huruvida det var av misstag eller ej framgår inte men “Fofty” blev snabbt en grej. Något som rapparen själv inte var sen med att vända till sin fördel. 50 uppger att han sålt över 10,000 t-shirts med trycket som kommer från ett riktigt medelande parterna i mellan. Det grafiska trycket “I´m sorry FOFTY” med rapparens respons “$1,000,000” blev snabbt populärt.

 

 

Tillslut resulterade konflikten i att 50 Cent krävde att få tillbaka den summa pengar, en miljon dollar, som han lånat ut till Randall Emmett. Efter att han fått tillbaka sina pengar tog 50 bort alla spår av konflikten på sina sociala medier och med det verkar också konflikten vara löst. Men ännu har rapparen inte lagt ner stridsyxan, även om den riktats åt ett annat håll.

 

 

Nu har det istället blåst liv i en gammal konflikt. Denna gången mellan 50 och rapparen Young Buck. De två forna G-Unit rapparna som en gång stått varandra väldigt nära har nu legat i fejd ett tag. Men konflikten nådde nyligen sin spets när Young Buck gick ut på sociala medier och hävdade att 50 hindrade honom från att släppa ny musik med hjälp av gamla avtal han skrivit på för G-Unit. Som de flesta vet vid det här laget tar inte 50 lätt på när någon attackerar honom och han var snabb på att ge svar på tal.

 

 

50 Cent gick på det faktum att det gått rykten om att Buck dejtat en transsexuell kvinna och startade tidigare i veckan en insamling för Buck så att han skulle bli “fri”.

 

 

 

 

Young Bucks svarade kort och rättfram på insamlingen, “Now…. Curtis/Kanan/Boo Boo. You Know Your Days Are Numbered.”

 

 

Hur denna konflikt urartar återstår att se, men det är förmodligen inte det sista vi hör från de forna vännerna.

 

 

Vad vi däremot vet är att 50 Cent snart kommer göra sin regidebut i TV-serien “Power”. Enligt rapparen själv kommer den sjätte säsongen släppas snart och avsnitt 603 är hans stora debut i den hyllade serien. Håll utkik efter exakt premiärdatum.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Season 6 coming soon, episode 603 is my directorial debut. You gotta check me out. #lecheminduroi #bransoncognac

Ett inlägg delat av 50 Cent (@50cent)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL