5f2d30fa05d9010e180815f2
Yuniko aktuell med nya singeln “Chop Chop” med Jiyar Yousefi och Connor


 

 

Yuniko släppte nyligen singeln “Adidas” med Connor och en remix på Achee Flips låt “Guds bästa barn”. Dessa följer han nu upp med “Chop Chop” som gästas av Jiyar Yousefi och Connor. Ett samarbete gjordes även med art directorn Palmer som står för artcover bilderna.

 

“Vi linkade alla upp i somras, klickade på alla plan och snackade om saker som vi gått igenom. Vi reflekterade över alla människor vi behövt klippa olika band med, människor som innerst inne inte velat oss väl eller inte funnits där för oss när vi behövt dom som mest. Därifrån skapades Chop Chop, från genuina upplevelser och känslor.”

 

Efter mötet i somras bildade de kollektivet “LAGET” som består av independentartister, musikproducenter och fotografer. Detta blir deras första produktion som de släpper tillsammans och de planerar även att släppa en musikvideo till “Chop Chop”.

 

Förutom singeln så spelar LAGET just nu in musikvideon till Adidas som kommer vara producerad och regisserad av Palmer. Han berättar:

 

“Allt jag filmar ser jag som ett konstverk, stilrent men även berättande och kraftfullt. Folk vet inte vad som kommer komma!”

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL