Achee Flips släpper remix på “Guds bästa barn” med producenten Yuniko


 

 

Achee Flips är ena halvan av Borlänge-duon Rhymes & Riddim men som gjorde solodebut våren 2016 med singeln “Sluta aldrig drömma” som petade ner Håkan Hellström från första platsen och blev Sveriges mest delade låt. I våras släppte han sin debut-EP “Konst” och jobbar just nu på kommande låtar, men innan dess så släpper han nu en moombahton remix av låten “Guds bästa barn”.

 

Låten har han skrivit till sin son och gästas av sångaren Miraki. Remixen är gjord av Yuniko, en artist, dj och musikproducent som senaste året jobbat med artister som LAS och Phelix.

 

– Matte Caliste, Achee flips och Miraki gjorde ett riktigt bra jobb från början. Remixen växte fram organiskt och naturligt då jag kände att den hade ett gung i sig från första starten. Det som inspirerade mig mest i låten var budskapet då jag nyligen blivit pappa och kände att just denna låt träffade mig. Jag är tacksam att Achee Flips såg potentialen i denna remix och gav mig en chans att pusha ut den till sina lyssnare och att jag även fått dela med mig av den till mina supporters.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL