62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Videopremiär – CLEO “Tagga Ner Remix” med Broke N Tipsy, Academics, Beri, Broder John & Friman & Gonza-Ra


 

 

För precis ett år sedan släppte Cleo & Kristin Amparo och Broke ‘N Tipsy den kritikerrosade EP:n “Vem E Han”. Idag är den nominerad till ett flertal musikpriser, precis som Cleo själv. I låten och videon medverkar ett antal artister från Cleos norrländska familj “Random Bastards”: Gonza-Ra, Academics, Broder John & Friman tillsammans med Nästa Nivå-deltagaren Beri och Cleo själv. Så mycket som toplv dansare från hela Sverige är med i musikvideon. Videon, i regi av Isak Lindberg, är filmad på nattklubben Marie Laveaus i dess källare i Stockholm, där Femtastic tar över klubbverksamheten för hela 2015 med premiär den 20:e februari.

 

– Det har varit ett fantastiskt år och för att avrunda “Vem E Han”-eran släpper vi en efterlängtad remix på Tagga Ner tillsammans med en riktigt fet video som vi firade av på Maskineriet igår, säger Nathalie “Cleo” Missaoui.

 

 

Se videon, “Tagga Ner Remix”

 

 

 

 

 

Femtastic är även aktuella med nederländska Dam Dutchess och det gemensamma albumet “FAM FIRST”, som firas med releasefest på Debaser Medis 30:e januari. “FAM FIRST” är ett unikt album med 7 mäktiga spår och så mycket som 15 kvinnliga MCs. Se skivomslaget nedan!

 

FAM-fam-first-S

 

 

 

 

 

CLEO & Kristin Amparo med Broke N Tipsy är nominerade i ett flertal kategorier till Kingsizegalan 2015.

 

RÖSTA HÄR:

https://www.kingsizemag.se/kingsizegalan2015/

 

 

Kingsizegalan

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL