5f2d30fa05d9010e180815f2
Tyler, the Creator släpper nytt album i sommar?


 

 

Det har gått två år sedan Tyler, the Creator släppte ett nytt studioalbum och det verkar nu som att fans kan få den efterlängtade uppföljaren till hyllade “Flower Boy” redan i sommar.

 

 

Enligt nya uppgifter som är hämtade ur finansiella dokument från Sony, som lyfter fram kommande projekt inom musik, film och elektronik, fanns “Noteworthy Projects” med bland informationen. Den här delen av dokumenten handlar om projekt som förväntas släppas i slutet av juni och Tylers namn finns med på listan.

 

 

Bredvid artistens namn står bara “T.B.D.”, men andra album som finns med på listan är Khalids “Free Spirit” som släpptes under förra månaden samt DJ Khaleds “Father of Asahd” som har bekräftad release den 17:e maj. Lägg därtill att Tyler själv gick ut på sociala medier med ett kryptiskt klipp som kan tolkas som att nytt material är på väg.

 

 

I juli detta år kommer det vara exakt två år sedan “Flower Boy” släpptes och sedan 2009 har rapparen släppt ett nytt projekt med just två års mellanrum. Huruvida ett nytt album kommer släppas i juni eller inte är ännu inte bekräftat men med tanke på informationen ovan är det inte osannolikt.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL