Det har gått snart fem år sedan Travis Scott släppte det hyllade albumet “ASTROWORLD”. Sedan dess har han släppt ett antal singlar, samlingsalbumet “JACKBOYS” och samarbeten på bland annat Metro Boomins, Drakes och SZAs album. En uppföljare på “ASTROWORLD” har dock låtit vänta på sig, men under helgen berättade Scott att det efterlängtade albumet “Utopia” kommer – efter att resten av Cactus Jack-medlemmarna släppt sina projekt.

Det var under NBA:s All Star-helg som Travis Scott gjorde ett inhopp under Sheck Wes konsertset och passade på att meddela att “Utopia” var på väg.

“Right after that: ‘Utopia'”, säger han i ett Instagramklipp efter att ha räknat upp skivbolagskollegornas kommande släpp. Redan på fredag 24 februari ska Don Toliver släppa nya albumet “Love Sick”, där han gästas av GloRilla och Lil Durk på nya singeln “Leave The Club”. Lyssna nedan!

Sheck Wes, Chase B and SoFaygo har också projekt på gång, men det är oklart om de kommer släppas under året. Tydligen verkar fans få lov att vänta på deras släpp innan Travis Scotts “Utopia” kommer.

Förra veckan blev det klart att Travis Scott återvänder till Gärdet och Lollapaloozafestivalen som en av årets headliners.

Festivalens mest önskade artist enligt fansen“, skrev Lollapaloozas festivalansvarige Anna Sjölund i ett pressmeddelande.

Foto: Sony Music