Se klipp här!

Travis Scott-fans fick äntligen ny musik när han i lördags gjorde sin första headlineshow sedan “Astroworld”-tragedin på O2 Arena i London. Utöver ett par välbekanta hits bjöd stjärnan på några osläppta låtar, däribland “God’s Country” drygt halvvägs in i setet. Låten återfanns faktiskt på en tidig “DONDA”-låtlista och smygspelades dessutom i en dokumentär om albumet av Damon Dash som läckte tidiga i år.

Kort efter framfördes en annan osläppt låt som tros ha fått titeln “Lost Forever” och gästas av Westside Gunn och James Blake. En låt som Travis premiärspelade på Billboard Music Awards i maj. Båda låtarna väntas finnas med på efterlängtade “Utopia”, uppföljaren till just “Astroworld” från 2018.

Rapparen kunde efter showen ses backstage med basketstjärnorna Kevin Durant och James Harden, minst sagt exalterad över att vara tillbaka på allvar. Hitmakaren från Houston har som bekant hållit en låg profil sedan tragedin på “Astroworld Festival” som kostade tio personer livet. Med start i mitten av september väntas Travis Scott starta en serie spelningar på nattklubben Zouk i Las Vegas titulerad “Road to Utopia”, vilket bör tala för att albumet börjar närma sig på riktigt.

Se hela konserten nedan!

Foto: Sony Music