60361bd489c0ae51e83f60c2
Shazaam första gästen i YouTube-serien “Gatuslang Freestyles”


Även aktuell med ny Jompa-skiva och ljudbok.

 

 

John Landenfelt, även känd som Shazaam och Jompa, är en rappare som är ständigt aktuell. Inte minst nu, när han både är klar som första gäst i en ny freestyle-serie av Pontus “Gatuslang” Gustavsson samt släpper ny skiva och ljudbok som Jompa.

 

YouTube-serien “Gatuslang Freestyles” kommer efter att podcasten “Gatuslang” nyligen sattes på paus och den nya serien sätter igång imorgon torsdag, den 5:e september. Första säsongen består av 12 avsnitt med 12 olika rappare och verkar vara tänkt att släppas en gång i veckan. På sociala medier skriver Pontus Gustavsson:

 

“I morgon 5/9 börjar min nya serie Gatuslang Freestyles på Youtube. Första säsongen bjuder på 12 avsnitt från 12 skillade MCs. En serie med total fokus på bars. Big up till Gatuslang Freestyle Crew Philip, Filip och Danial som ni kommer få veta mer om i dagarna. Och självklart big upp till Shazaam / @johnlandenfelt som lägger första avsnittet i en liksäck. Ses på Youtube i morgon och 12 veckor framöver.”

 

 

 

Men Landenfelt stannar inte där, utan är också aktuell med sitt fjärde barnalbum “Geggamojja!” som släpps den 6:e oktober, samt en ljudbok betitlad “Lär dig rappa” som kommer ut via Storytel den 23:e september.

 

Se låtlista och info om releasefest för skivan i inlägg nedan.

 

 

 

 

Foto: @johnlandenfelt

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL