Seedy återvänder med nya låten “Kurt Cobain” – se video här!


Första singeln från kommande EP.

 

 

UPDATE 23/8 2021

 

 

Nu är även musikvideon, i regi av Mogz, släppt. Se nedan!

 

 

 

 

Ursprunglig artikel publicerad 20/8 2021

 

Sedan debuten med “Alice” 2017 har Stockholmsrapparen Seedy släppt sporadiska singlar och framförallt gjort samarbeten med vännerna Jireel och Denz. Nu är han redo att ta nästa steg och markera sitt första släpp för året i form av låten “Kurt Cobain”.

 

– “KURT COBAIN” handlar om att jag varit underskattad alltför länge och att jag kommer börja ta mer plats i branschen utan att hålla mig tillbaka, säger han.

 

Han fortsätter:

 

– Jag gjorde mycket afrobeats förut men behövde ta ett steg tillbaka för att lära mig nya saker och utvecklas som artist. Under den tiden blev Pop Smoke en stor förebild för mig – dels pga vår likhet i rösterna och dels för hans sound. Efter hans bortgång blev jag låst igen och förstod inte hur jag skulle ta mig vidare och ta mig till nästa nivå. Det var då artisterna Dutchavelli och Abra Cadabra dök upp i mitt flöde. Deras storytelling och visioner klickade så bra med hur jag tänkte. En dag sa det bara klick och här är jag nu, redo med en ny singel och ett helt nytt projekt i sikte till hösten.

 

”Kurt Cobain” släpps idag och blir också den första singeln från Seedys kommande EP ”FAN AV MIG” som planeras att släppas senare i höst. Låten är producerad av Castro.

 

 

 

 

Foto: Adrian Pehrson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL