6284dbc5b422e7360a0da4a2
Sebastian Stakset släpper nya albumet “Livet efter döden”


Lyssna och läs recension av skivan här!

 

 

Sebastian Stakset är tillbaka med ett nytt album. Idag släpps skivan “Livet efter döden” där han till viss del tagit tillbaka rapen och de hårda beatsen i sitt sound. Fokus i texterna har flyttats från Sebastians egna kamp, till att istället handla om de många människor han möter.

 

På albumets tolv spår har han jobbat tillsammans med producenterna Matte Caliste, Joakim Sandström, Masse Salazar och Palle Hammarlund och artistsamarbeten innefattar flertalet möten med den nya generationens rappare som Einár, ShadiFlex, SINAN och Saliboy. Dessutom gästar Aleks samt den forne rivalen Allyawan på skivans sista spår.

 

“Det har varit underbart att under senaste månaderna se glädjen hos mina gamla fans när jag plockade fram rappen igen. Det känns inspirerande att man kan ha bra budskap men ett hårt sound. Musik är konst och vi har frihet att leka med den och utveckla den. Jag tycker titeln på albumet säger allt. För det känns som jag var levande död under många år. Men nu lever jag mannen. Livet efter döden”, skriver Stakset i ett inlägg på Instagram.

 

Lyssna på albumet nedan samt läs recension av skivan här!

 

 

 

 

 

 

Foto: Monika Manowska/Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL