I september kom nyheten att Silvana Imam bidrar med musik till fotbollsspelet “FIFA 23” och dess soundtrack. Det handlar om låten “Hela Vägen Upp” som släpptes kort efter via streamingtjänster. I en intervju med Kingsize Magazine berättade Silvana om skapandet av låten, inför releasen av “FIFA 23 Soundtrack”:

– Döpte den till “Hela Vägen Upp” för att enda vägen är upp. Basketen gav mig den där kämparglöden som alla som utövar någon sport pratar om och när du går ut på planen…i mitt fall just nu scenen… så är det go hard or go home. En kväll spelade Jaqe och Otman upp beatet för mig i studion, med co-prod av Nisj, och jag skrek så jävla högt för det var exakt den här känslan jag letade efter. Typ screwface season, ta fram din inre beast / ängel och skin ditt ljus, resten löser sig självt.

I samband releasen beskriver hon även att låten är tillägnad alla som kämpar för att i verkligheten för att få vardagen att gå ihop. Hon fortsätter i ett pressmeddelande:

– Jag tror vi alla är i behov av ljus just nu. ’Hela vägen upp’ är en hyllning till alla mina hårt arbetande systrar, syskon och bröder. Speciellt hon som extrajobbar på fiket för att få det att gå runt. Älskar er alla, vi är i det här ihop.

Nu har musikvideon till låten släppts, regisserad och filmad av Brorbror. Se nedan!

Foto: YouTube