5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
bennett-adidas-2019-S
Sammy & Johnny Bennett avslöjar kommande debutalbum


Släpper ny singel med Fricky på fredag.

 

 

Tvillingbröderna Sammy & Johnny Bennett gjorde ett starkt avtryck när man för några år sedan dundrade in på scenen med sin grime-influerade rap och fräscha sound. Debut-EP:n “Hundra80” belönade bland annat Göteborgsduon med en Grammis som Årets Nykomling, men efter uppföljaren “ST.RECK” (2017) har man de senaste åren varit mer sparsamma med musik.

 

Nu verkar man dock dra upp på tempot igen. I fredags gästade man Lorentz nya singel “Inte för oss” och igår söndag kom den efterlängtade nyheten att man släpper sitt debutalbum i vår. Albumet har fått titeln “Och du heter?” och släpps i april, meddelar man via sociala medier.

 

“Sen vi startade 2016 har vi velat ha ett album som reppar oss. Ett album där vi fakkar runt, leker i olika världar och uttrycker oss utan att vara bundna till en stil eller genre”, skriver duon bland annat.

 

I inlägget finns även ett åtta minuter långt IGTV-klipp där fans får en generös inblick i duons arbete och liv. Och vi får inte vänta länge på ny musik. Alldeles nyss postade man ett nytt inlägg där man meddelar att en ny singel släpps på fredag, med ingen mindre än Fricky som gäst.

 

Se inläggen nedan!

 

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Sen vi startade 2016 har vi velat ha ett album som reppar oss. Ett album där vi fakkar runt, leker i olika världar och uttrycker oss utan att vara bundna till en stil eller genre. • Har hoppat från studio till studio, crashat hos vänner i sthlm, flyttat till sthlm, flyttat tillbaka till GBG och pendlat som åsnor samtidigt som man försökt att inte tappa sina rutiner och relationer när det vart som lättast att bli helt uppslukad. • 2018 sprang vi på vår bror rich @longliveliohn som betytt fett mkt för soundet vi landat i idag. Har sen början på 2019 jobbat hårt tsm för att få till ett projekt som vi kan vara stolta över och det börjar gå mot sitt fakkin slut. s/o till alla som varit involverade i detta från litet till stort och till alla ni lyssnare som backar oss, ni vet vilka ni är. • DEBUTALBUM ‘’OCH DU HETER?’’ UTE I APRIL 🖤 ((checka sidan imon new shit round the corner))!!

Ett inlägg delat av BENNETT (@bennett.vv)

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL