62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Sa-Roc släpper deluxe-version av albumet “The Sharecropper’s Daughter”


MF DOOM gästar på ett bonusspåren.

 

 

I höstas släppte den Atlanta-baserade rapparen Sa-Roc nya albumet “The Sharecropper’s Daughter” via Rhymesayers, skivbolaget som även är hem för Atmosphere, Evidence och Brother Ali. I samband med releasen intervjuade Kingsize Magazine henne för höstnumret där hon öppnade upp om vägen mot att släppa sitt tionde (!) projekt:

 

– Det har varit en lång och utmanande resa “in the rap game”. Jag har jobbat andra heltidsjobb genom hela min musikkarriär. Jag har bollat ett chefsjobb i en butikskedja med min vilja att komma ut och uppträda. Ett av mina sjukaste minnen är när jag körde bil i 17 timmar på raken hem till Atlanta, från en spelning med Nappy Roots i Nebraska, för att jobba dagen efter. Eller som när jag skrev albumet ”Babylon” på tio dagar, efter att ha jobbat 8 timmar varje dag på butiksgolvet. Det är den typen av hårt jobb och uppoffringar som har varit talande för min karriärsresa. Men jag har alltid haft mycket stöd från mitt hiphop-community i Atlanta, och de har backat mig att vara hängiven till utvecklingen att bli en MC av högsta kaliber. Jag har haft något att bevisa, och har inte slutat kämpa förrän världen fick se min talang.

 

 

Nu är Sa-Roc tillbaka med en deluxe-version av albumet, med ytterligare sex låtar. Fem av låtarna är producerade av Sol Messiah medan det sjätte spåret är producerat av Evidence och gästas av MF DOOM. Albumet kommer släppas på vinyl inom kort. Samtidigt bjuder hon på en ny musikvideo till låten “Wild Flowers”. Hon kommenterar videon i ett pressmeddelande:

 

“Just like wild seeds, we remain unfettered and unbroken, adding beauty and immeasurable value to a world that chooses not to acknowledge us,but our very existence is the only acknowledgement we require.”

 

 

 

 


 

 Publicerat:
RedaktionenNULL