62429f791c0bfc1aba6ef852
Ricky Rich visar upp mer personlig sida på nya låten “Falling Bird”


Se video till singeln samt nordiska remixen av ”Body” med Tion Wayne och Russ Millions.

 

 

Så sent som för en vecka sedan släppte Ricky Rich den officiella nordiska remixen av den virala UK-hiten ”Body” med Tion Wayne och Russ Millions. Igår fick vi även musikvideon till låten och redan idag är sångaren och rapparen tillbaka med ännu en låt. Denna gång i en mer personlig anda där han delar med sig av mer känslor än vi annars fått ta del av. ”Falling Bird” är producerad av Kawar ”KJ” Yousef och skriven av Ricky själv.

 

– När jag hörde beatet väckte det känslor, jag såg scenariot framför mig och det tog mig vidare. En del i låten är freestyle då mycket kom direkt från hjärtat. Om vi säger såhär, jag är en hård grabb men faller lätt för guzzar och hon vet inte om att jag sjunger den här låten om henne, men när hon hör den så kommer hon veta, förklarar Ricky.

 

Enligt ett pressmeddelande finns stora planer under 2021, där fler samarbeten och singelsläpp, en roll i en film, ett album och mycket mer kommer. Lyssna på “Falling Bird” nedan och se musikvideon gjord av Viktor Blomdahl och FLEXFINNS, samt videon till “Body”.

 

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL