Till våren åker ut några av Sveriges främsta och mest framgångsrika artister ut på den gemensamma turnén “Feels & Vibes Tour” 2023. Det handlar om Cherrie, Asme och Ricky Rich som åker ut för spelningar över hela landet. Artisterna får sällskap av Femme Fatale Selection som erbjuder en blandning av afrobeats, pop, r’n’b, dancehall och Amapiano bakom skivspelarna.

Cherrie
“Sveriges egna r’n’b-drottning Cherrie har prisats på både P3 Guld, Grammis och har tilldelats en rad utmärkelser för sitt artisteri. Hon lyfter gärna fram sina rötter i ständig support för sin hemort och visar vägen för den yngre generationen. 2021 deltog hon i TV4s Så Mycket Bättre och gjorde bland annat en hyllad version av Peter Jöbacks “Stockholm i natt”.”

Asme
“Med två albumettor och en singeletta har Asme fans över hela Norden. Han har gjort stora samarbeten med tex Stormzy, Håkan Hellström, Axel Arigato med flera. P3 Guld och Grammis-vinster, en kvarts miljard streams och karriären har bara börjat för Asme!”

Ricky Rich
“En unik röst, melodisk rap och orientaliska melodier. Så har den här legendaren lagt grunden för ett helt nytt sound. Han är inte bara känd för att alltid gå sin egen väg utan också för att skapa helt nya vägar. I år har du sett honom i SVTs hyllade dokumentärserie “När hiphopen tog över”.”

FEELS & VIBES TOUR 2023

5/5 MARIESTAD – SAND
6/5 UDDEVALLA – GG
12/5 FALUN – HEYMAKERS
17/5 NYKÖPING – DOMINO
19/5 MOTALA – HARRYS
27/5 UPPSALA – BIRGER JARL
2/6 ENKÖPING – CINEMA
7/6 VÄSTERÅS – O´LEARYS
10/6 ÖREBRO – STRÖMPIS

Biljetter släpps torsdag 23 mars kl 10:00 via respektive spelställe.