62429f791c0bfc1aba6ef852
Ricky Rich startar året med “ICE” – toppar listor i Tyskland


 

 

2021 ser lovande ut för Ricky Rich. Genom TikTok har som bekant singeln ”Habibi” (2017) fått nytt liv och som följd har views och streams skjutit i höjden både i Tyskland, Österrike och i Schweiz. Nu ryktas det om samarbeten med andra tyska artister och de nya fansen har varit snabba på att visa sin nyfikenhet och support till Ricky.

 

– Jag vill göra så mycket jag kan av situationen. När pandemin har lagt sig så vill jag såklart kunna turnera och träffa alla grymma fans som har lyssnat och bidragit till att låten klättar och fått så fina placeringar! Jag vill utmana mig själv och visa upp fler sidor av mitt artisteri, säger Ricky Rich i ett pressmeddelande.

 

På nya låten “ICE” hörs Ricky Rich melodiska texter över ett internationellt klingande beat skapat av danska producenten Apo. Låten blev till under deras första session i Danmark i slutet av förra året.

 

– Vi var och jobbade med flera olika producenter i Danmark, och hamnade av slump via några vänner i Danmark på en session tillsammans med Apo. Under kvällen vi spelade in ”Panama” som var med på mitt minialbum, och sent på natten, när jag höll på att somna i studion, spelade han beatet till “ICE”, och jag kunde inte hålla mig från att samla energi och jag droppade en freestyle. När det var klart blev jag för hypad för att lämna studion innan jag gjorde klart låten.

 

Resultatet går att lyssna på nedan.

 

 

 

 

Foto: Pressbild/Ea Czyz

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL