62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Ricky Rich dödar alter ego på kommande album – lyssna på nya singeln “Qué te”


“Jag klarar inte mer av detta bullshit…”

 

 

Idag släpper Ricky Rich ännu en singel från sitt kommande album “Rico Suave”, som introducerades tidigare i år. Han är nämligen tillbaka med “QUÉ TE”, en sensuell sommarlåt som följer upp senaste “Young 22”.

 

– I just QUÉ TE speglas sidan av fest, tjejer och egentligen en destruktiv miljö som karaktären Rico Suave glorifierar, berättar Ricky Rich om singeln i ett pressmeddelande.

 

Men på albumet tar också sagan om Rico Suave slut. Via sociala medier har Ricky Rich förtydligat att han vill ändra på sitt musikaliska uttryck och leva ett annat liv.

 

“Mitt album handlar om glorifieringen av sex, kvinnor, pengar och en lavish lifestyle. Det som ni alla ser på instagram och drömmer om. Ni har inte förstått vilken börda livsstilen är”, skriver han i inlägget och avslutar:

 

“Jag har levt den. Efter albumet, börjar ett nytt kapitel. Efter albumet, så dödar jag Rico Suave. Jag klarar inte mer av detta bullshit som ni tror att ni vill leva. Det finns inget finare än att vara lojal, genuin, jordnära och äkta.”

 

 

 

 

Det återstår att se vad resultatet blir, men först ska vi se vad “Rico Suave” har att erbjuda. “QUÉ TE” går att lyssna på via streamingtjänster nu.

 

 

 

 

Foto: Andreas Avelin

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL