62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Ricky Rich avslöjar samarbete med Maître Gims för ny singel 

 

Det går onekligen bra för Rick Rich just nu. Efter att ha fått ett uppsving utanför Sveriges gränser med “Habibi” gjorde Ricky den officiella skandinaviska remixen av UK’s största drill-låt någonsin: “Body” med Tion Wayne och Russ Millions. I veckan representerade han dessutom Sverige på EXPO2021 i Dubai och just nu är han även aktuell med en roll i nya filmen “SUEDI”.

 

Nu avslöjar han ett kommande samarbete med en av Frankrikes absolut största artister någonsin, GIMS (tidigare känd som Maître Gims). Sångaren, låtskrivaren, producenten och rapparen har under sin karriär arbetat med flera internationella artister som Dua Lipa, Sia, Pitbull, Lil Wayne, Stromae, Maluma och Sting. Han var tidigare en del av gruppen Sexion d’Assaut som bl.a gav oss klassikern ”Désolè” och har som soloartist varit den mest närvarande artisten på fransk tv och radio, och är den första artisten i sin genre som sålde ut Stade de France i Paris.

 

För närvarande jobbar Ricky på sitt nya album och den 8 oktober släpper han och GIMS nya singeln “Say Oui”.

 

– Det känns som att vi har gjort det omöjliga. En grabb från orten som gör musik på svenska som har upplevt
framgångar i flera länder och nu har jag en sång med en av Frankrikes största artister någonsin. Jag chockas fortfarande av möjligheterna som musik kan skapa, det är sjukt!, säger Ricky Rich.

 

Håll utkik för låten som alltså släpps på fredag tillsammans med en musikvideo.

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL