I slutet av januari släppte 26-åriga Rami sitt debutalbum “96”, efter singlarna ”Vikt”, ”Chanser”, ”Svar” och ”LLD”. Albumet, som är namngivet efter hans födelseår 1996, innehöll 11 låtar som samtliga var producerade av vapendragaren Mackan. Nu släpper han en deluxe-utgåva av albumet – med två helt nya spår. De nya låtarna ”Obankad” och ”FTP” är också producerade av Mackan.

”’FTP’ fanns redan i magasinet och vi kände att folket behövde höra den! Men till dem som trodde att vi va klara så ska ni veta att vi är långt ifrån klara och vi har extremt mycket musik att ge till mina fans. Jag och Mackan tog en resa till lite varmare väder efter albumreleasen för att fira albumet och då gjorde vi ‘Obankad’ och kände att vi måste släppa den nu. Jag hoppas ni älskar den så som vi gör”, säger Rami om de nya låtarna.

Tumba-rapparen Rami debuterade 2019 med singeln ”Pu$ha” och slog igenom på allvar 2020 med mixtapet ”Kungar & Poeter”. ”96″ släpptes 27 januari i år blev hans första studioalbum. Lyssna på de nya låtarna på deluxe-versionen av albumet nedan.

I senaste numret av Kingsize Magazine finns även en längre intervju med Rami. Läs här!

Foto: Carl Arvedson / EMI Music Sweden