Promoe-Tattoo-The-City-S
Promoe aktuell med singel från kommande album på engelska


Se lyrikvideon till “Tattoo the City” här!

 

 

Promoe har som bekant en gedigen historia av engelskspråkig rap, inte bara som frontman för Looptroop Rockers utan också som soloartist. Efter att ha fokuserat på svenska de senaste åren – där gemensamma albumet med norska Don Martin kom så sent som i januari – återgår han nu till engelska på första singeln från kommande albumet “The Art of Losing”. Detta blir hans första regelrätta album på engelska sedan 2007 och föranleds av låten “Tattoo The City”, producerad av Isak’sSon (Cosmic från Looptroop).

 

”När städernas anonymitet kväver oss; när alla andra kommunikationsvägar förvägras oss; när känslorna inte går att bedöva längre; när vi vägrar finna oss i vår betydelselöshet… då ska vi tatuera stadens hårda ytor med våra förtigna namn. Den kärlek städerna varit oförmögna att besvara ska vi pränta in under lager av smuts, stål och betong, för att någon till slut ska erkänna vår existens.” – Promoe

 

På sociala medier skriver Promoe att han har två album redo och att det första, som vi får anta syftar till just “The Art of Losing”, släpps i april. Han har också hintat om att en turné under samma namn kommer att gå av stapeln, men mer information än så finns i dagsläget inte.

 

 

 

Update 26/3:

Se lyrikvideon ritad, fotad och ihopsatt av Cosmic och Marcus Clevensjö.:

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

2019, time to do road. #theartoflosing

Ett inlägg delat av Promoe (@promoedvsg)

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL