Promoe och Don Martin släpper videon till samarbetet “Vafan”


Producerad av Cosmic.

 

 

I samband med riksdagsvalet i september släppte Promoe och norrmannen Don Martin sitt första samarbete “Valet”, där man levererade ett tydligt politiskt budskap inspirerat av Mikael Wiehe. Nu följer man upp med andra samarbetet i form av låten “Vafan”, producerad av rapparen Cosmic från Looptroop Rockers som här gör sin debut som producent. Låten är dessutom inspelad i Tommy Tees studio Tee Studios. Cosmic berättar:

 

– Som ett gammalt reggaefan så baserade jag detta beat på ett av de mest klassiska blåsen och la till lite trasiga pianon och trummor för att få en skitig och fet vibe.

 

Både “Valet” och “Vafan” kommer att finnas med på en skiva som släpps genom bolaget DVSG i slutet av året. Don Martin säger:

 

– Låta ble spilt inn hos Tee Productions studio i sommer mens Oslo var på sitt varmeste. Studioet ligger i toppen av en bygård som stekte i sola og det var nok godt over førti grader da vi skreiv og spilte inn denne låta. Til slutt var Promoe, Tommy Tee og jeg alle i undertøyet. Det merkes kanskje på låta.

 

 

 

 

Foto: Tommy Tee
Cover: Calle

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL