61e03a9241f02418c35e38e2
Promoe har släppt nya singeln “Tiden”


Läs mer om Looptroop-rapparens kommande projekt här!

 

 

Looptroop Rockers syntes i söndags på den avslutande dagen av Musikhjälpen i hemstaden Västerås. Efter ett produktivt år för Promoe, med två albumreleaser, bjuder han idag på nya singeln “Tiden” som är producerad av Isak’sSon. Promoe skriver i sociala medier:

 

“Vi tänker på de som inte släpps… Ensamheten är som störst i jultider.”

 

 

Över en magnifik produktion signerad Isak’sSon reflekterar Promoe om att bli frihetsberövad, på ett sätt som för tankarna till klassikern “Long Arm Of The Law”. Även om jag verkligen gillar Promoes engelskspråkiga material så blir han alltid mer personlig och mer direkt på sina svenska alster, så även på “Tiden”. Även om vi hade väntat oss ett svenskspråkigt album innan 2019 års slut så höjer det här förväntningarna rejält inför vad komma skall under 2020.

/ Tobias Carlsson

 

 

 

 

Kingsize intervjuade Promoe i somras och finns publicerad i Kingsize Magazine #3 2019. På frågan hur det nya svenskspråkiga albumet kommer bli, svarar Promoe:

 

“Jag tror att vi har valt titel nu, och den kommer att heta ”Spöken”. Jag tycker om den väldigt mycket och den är väldigt personlig. Sen är inte det synonymt med att den kommer att gå bra. Jag gillade ”White Mans Burden” som fan också och den var det inte så många som lyssnade på. Jag skrev mycket om personliga grejer, saker som hände eller som jag tänkte på den sommaren. Det var en polare som satt i fängelset och som vi hälsade på. Jag skrev en del om mina föräldrars skilsmässa och mina tankar kring det. Det är en personligt reflekterande skiva och tankar kring vem jag är och hur jag vill leva mitt liv.”

 

 

Läs mer här!

 

 

Promoe-Cosmic-2019-Isak-Öhlander-S

 

 

Foto: Isak Ohlander

 Publicerat:
RedaktionenNULL