Premiär för musikvideon & singeln “Samma Himmel”


Tjuvjakt, Ivory, Gonza-Ra, Finess, Benti, Kalle Gracias, Mac, Belleboy och Ayla Shatz medverkar.

 

 

Sammahimmel är ett musikprojekt där ett gäng unga musiker och producenter gått ihop för att göra en låt som belyser dagens Sverige. Budskapet är simpelt och det är att vi alla lever under samma himmel, vi alla har lika värde var vi än kommer ifrån, och vilken bakgrund vi än har.

 

Tjuvjakt, Ivory, Gonza-Ra, Finess, Benti, Kalle Gracias, Mac, Belleboy, Ayla Shatz gjorde en video ihop. Man vill visa att det är enkelt att ha kul ihop, oavsett vem du är och var du kommer ifrån. Svårare än så är det inte – för vi lever ju alla under samma himmel, eller hur? Artisterna representerar Luleå, Linköping, Norrtälje, Piteå, Storuman, Hässelby, Umeå, Lidingö, Norrköping, Malmö, Göteborg – och världen!

 

– Oberoende av var kommer ifrån, hudfärg, klass eller bakgrund, så kan vi mötas i vårt musikskapande. Det vill vi visa med denna låt. Alla människor borde gränsöverskridande kunna mötas och samarbeta för vi äralla människor under samma himmel, säger Arvid från Tjuvjakt, initiativtagaren till Samma himmel.

 

 

Se musikvideon nedan, samt intervjuer där vi lär känna de medverkande artisterna:

 

 

 

Flera av artisterna framträdde även på fredagsmorgonen på TV4 Nyhetsmorgon:

 

 

 

 

 

Foto: Anthony Hookboy Skaff

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL