62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Paper Route Empire avslöjar kommande tribute-projektet “Long Live Dolph”


Medan rapparens misstänkta mördare fortfarande är på rymmen.

 

 

Young Dolphs skivbolag Paper Route Empire sörjer fortfarande bortgången av deras huvudfigur efter skottlossningen i november. Samtidigt är de fast beslutna att låta rapparens arv leva vidare, hittills i form av Instagram-inlägg, delade minnen och minnesstunder. Men snart kommer också ny musik för att hedra rapparen.

 

Igår kväll meddelade bolaget att man kommer att släppa projektet “Paper Route Empire Presents: Long Live Dolph” – ett samlingsmixtape för att hedra medgrundaren och vd:n. Mixtapet släpps den 21 januari och kommer att innehålla låtar från flera av bolagets artister, såsom Key Glock, Jay Fizzle, Snupe Bandz, Big Moochie Grape och Kenny Muney med flera.

 

Den första singeln har som bekant redan släppts i form av titelspåret “Long Live Dolph” av bolagets längsta trotjänare Jay Fizzle. På låten reflekterar rapparen över sin mentors betydelse och lärdomarna han gav.

 

“Got your face tatted on my back cause you always had me regardless/You took me out the ‘partments and since then I ain’t been starving”, rappar Fizzle bland annat.

 

Avslöjandet görs kort efter att Tennessee Bureau of Investigation meddelat att man är på jakt efter 23-åriga Justin Johnson, även känd som rapparen Straight Drop, som i dagsläget är huvudmisstänkt för mordet på Young Dolph. Så sent som i söndags menade han att han skulle överlämna sig till polis för att bevisa sin oskuld, något som aldrig skedde. Byrån har tidigare utannonserat en belöning på 15 000 dollar för information om mannens förehavanden.

 

Enligt Fox13 Memphis säger en advokat som var tänkt att representera Johnson att han inte var medveten om några planer på att överlämna sig till polis. De menar också att flera myndigheter misstänker att Johnson istället lämnat Memphis-området, vilket försvårar jakten. 23-åringen står åtalad för första gradens mord, försök till första gradens mord och för att ha stulit egendom med ett värde mellan 10 och 60 tusen dollar.

 

 

 

 

Foto: youngdolph.com

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL