62429f791c0bfc1aba6ef852
Memphis-rappare överlämnar sig till polis – misstänkt för mordet på Young Dolph 

 

Nu står det klart att den huvudmisstänkta personen för mordet på Young Dolph, vid namn Justin Johnson, är Memphis-rapparen Straight Drop. I en intressant vändning har rapparen nu meddelat via sociala medier att han ska överlämna sig till polis idag måndag. Av formuleringen att döma handlar det dock inte om något erkännande, utan för att rentvå sitt namn.

 

“Turning myself in Monday @201 I’m innocent. I’ll be back sooner than you can blink”, skriver han på Instagram Stories. Rapparen delade också med sig av ett klipp från en nyhetssändning via ABC 24 och skrev: “BS ass Blog.”

 

Det var i onsdags som U.S. Marshals Service inledde en utredning mot Johnson och erbjöd en belöning på 15 000 dollar till den som kunde bidra med information kring var 23-åringen höll hus. Johnson lades till på Tennessee Bureau of Investigations “most wanted”-lista för första gradens mord samtidigt som han hade en tidigare häktningsorder för att ha brutit mot en tidigare övervakad frigivning.

 

TMZ har tidigare rapporterat att rapparen lade upp en musikvideo inspelad på platsen där bilen som Young Dolphs mördare rymde i senare hittades. Enligt egen utsago är dock Johnson alltså oskyldig.

 

Håll utkik för mer information framöver.

 

 

 

 

Foto: Audible Treats

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL