2022 återvände Kendrick Lamar efter flera års väntan. Trots att vi fick ett helt dubbelalbum är fans fortfarande heta på gröten när det kommer till material från Kung Fu Kenny. Nu har han återigen utsatts för läckor, denna gång vad gäller osläppta spår från “To Pimp A Butterfly”.

HipHopNMore rapporterar att flera låtar från tidsperioden läckt online, vilket (tyvärr) inte är något nytt för Kendrick. 2018 läckte flera samarbeten med Kanye West och samma år dök samarbeten med SZA och Jay Rock upp olovligt.

Igår söndag kunde alltså ett par låtar som var tänkta för albumet höras online. Dels “Falsehood”, bestående av tre verser där den sista går att höra på albumspåret “i”. Det går också att höra en rad som verkar vara tilltänkt Dr. Dre, men som Kendrick själv gör sitt bästa för att imitera.

En annan låt är “Organized Madness”, en mindre ortodox låt där också Thundercat hörs i slutet. Uppmärksamma lyssnare kan höra att vissa delar av låten senare skrevs om och användes i låten “Complexion”.

Lyssna på låtarna här. Nyligen stod det även klart att Kendrick Lamar headlinar en ny europeisk uppsättning av festivalen Rolling Loud sommaren 2023.

Foto: Pressbild

6412e4b25c415800cc0e8973