62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Ny singel/musikvideo av Hofmästarn – “Liten Skit”


Släpper albumet “På Moln” 23:e maj som gästas av Roffe Ruff och innehåller produktion av Kapten Röd.

 

 

Simon “Hofmästarn” Hansson har under många års tid varit involverad i skapandet med Kapten Röd och Roffe Ruff men kliver nu själv ut i rampljuset på allvar med första singeln “Liten Skit”, från albumet “På Moln” som släpps redan nästa vecka. Hofmästarn och Kapten Röd har spelat och jobbat ihop sedan 2005 och han har backat Kapten Röd på samtliga spelningar runtom i Sverige, först i egenskap av trummis men senare som gitarrist i bandet. Hofmästarn är även bekant för många lyssnare då han står bakom LöstFolk och Dani Ms låt ”Aina Älskar Reggae” samt bidrar med flera produktioner till Vic Vems kommande album “Medicinen”.

 

 

Hofmästarns kommande skiva “På Moln” består av tretton spår, varav elva står Hofmästarn bakom själv. Övriga två har producerats av Kapten Röd och Anton ”Ant-1” Müller. Plattan skulle till en början inte ha några gästinhopp men till slut hoppade Roffe Ruff på tåget.

 

– Jag hade inte tänkt ha några gäster på skivan överhuvudtaget. Men så var jag i Kaptenens studio tillsammans med Roffe och spelade upp lite nytt material. När låten/beatet till låten “Härifrån” sattes på var Roffes första reaktion ”Oh Lord, denna måste jag bara vara med på”. Får man en sådan reaktion kan man ju inget annat än att tänja lite på gränser och regler förklarar Hofmästarn som även bjöd in sångaren Stefan Missios (Den Stora Vilan) på låten “Upp & Ner”.

 

 

 

I dag släpper Hofmästarn singeln och musikvideon till låten “Liten Skit”:

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL