5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
ghostfacekillah-sureshots-S
Ny singel av Ghostface Killah & Adrian Younge – “The Sure Shots (Parts One & Two)”


Wu-Tang veteranen satsar stenhårt på 2013.

 

 

Som vi berättade för två veckor sedan här på Kingsize är Ghostface Killah på gång med nytt album tillsammans med RZA/Morricone-inspirerade producenten och musikern Adrian Younge. “Twleve Reasons to Die” är ett projekt modell större, med limiterade upplagor, dubbel-cds och en “Twelve Reasons to Die”-serietidning. Tydligen får också de femhundra första beställningarna en bonuskassett, som innehåller en alternativ version av albumet producerad av Apollo Brown. De följer upp första singeln “The Rise of the Ghostface Killah” med plattans andra singel, “The Sure Shots (Part One & Two)” som är tung, mörk och lömsk. Det tvådelade spåret får en skjuts av live-bandskänslan och Ghostfaces berättelsedrivna, revanschsugna rap:

 

 

“Stay catchin’ up with the cutthroats/ cement shoe-in’ niggas, throwin them offa tugboats/ no floats, the body sinks to the bottom/ or left on the side of the road to smell rotten”

 

 

Tony Starks lyricism är bara en av alla aspekter med det här albumet som är tilltalande, vilket säger en del. Albumet har release den 16 april genom RZA:s Soul Temple Records. Och som om projektet inte var stort nog, så ska GFK, Adrian Younge och bandet Venice Dawn dra ut på turné senare den här månaden, ända in i maj och bränner av 49 städer på vägen. Om du vill förhandsbeställa albumet eller kolla in närmare på alla prylar som medföljer kan du göra det HÄR http://soultemplemusic.bandcamp.com/track/the-sure-shot-parts-1-and-2 . Lyssna nedan på “The Sure Shots (Part One & Two)”.

 

 

 

 

Kolla även in en ny video i serien “Crate Diggers” där vi får se Adrian Younge´s skivsamling:

 Publicerat:
RedaktionenNULL