5e81bb9b7f80ce30463cf002
professor-p-akilles-never-video-LS
Ny musikvideo – Professor P & DJ Akilles “Never Let You Go”


Från duons kommande EP “All Year, Every Year: Spring”.

 

 

Professor P och DJ Akilles från från Lund och Uppsala släppte tidigare i år den första delen av duons albumprojekt som delats upp i fyra EP-releaser under 2015. Först ut var “All Year, Every Year: Winter” och inom kort är det dags för “All Year, Every Year: Spring”, med release 22:a maj. Inspirationen till albumet är hämtat från årets skiftningar, och de fyra EP:s heter ”Winter”, ”Spring”, ”Summer” och ”Fall”. Tillsammans bildar omslagen från de fyra EP:s omslaget till albumet “All Year, Every Year”. Skivan/skivorna släpps via Ill Adrenaline Records.

 

 

Nu släpper Pro & Ak nya musikvideon och singeln “Never Let You Go” från kommande “Spring”-EP:n. Video i regi av Henrik ‘Critical’ Jensen. Professor berättar om låten som består av två verser med vitt skilda ämnen, dock med en gemensam nämnare:

“…första versen är en inblick i känslan som infinner sig precis innan ett live-gig. En känsla av enorm uppskattning till publiken som är där och visar sitt stöd, blandat med en väldigt beroendeframkallande känsla av maktfullhet. Andra versen är berättelsen om hur jag, i mina yngre och mindre reflekterande dagar, brukade sälja delar av min skivsamling för att kunna köpa saker som – i motsats till min rap-samling – idag är helt betydelselösa. Det var bara saker som jag, där och då, kände att jag behövde för att synas eller bli uppskattad. Idag kommer jag aldrig släppa taget om min skivsamling; precis som vi (Pro & Ak) aldrig kommer släppa taget om de som visar kärlek och uppskattning till vår musik.”

 

 

 

 

Förbeställ ”All year, Every Year: Spring” här: http://proandak.tictail.com

 

Mer info – http://www.proandak.com/

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL