Ny musik av Frank Ocean utlovas – Tumblr-konto hackat?


 

 

Spekulationerna kring att Frank Ocean snart ska släppa nytt album drog igång igen efter att han under tisdagen la upp ett inlägg på Tumblr där han till synes hintade om ett nära förestående samarbete med SZA, Kendrick Lamar och André 3000. Tillsammans med texten “Solana + KL + Andre”, avslutade han med orden “Here for the beans” och ett kryptiskt meddelande kring releasedatum. Detta fick många amerikanska medier att spekulera i att de åtråvärda samarbetet skulle se dagens ljus den 1:a mars, medan andra Tumblr-inlägg hintar om att det kommer ske någon gång under 2020.

 

Nu verkar det dock som att det inte är Frank Ocean som lagt upp inlägget, utan att hans Tumblr-konto blivit hackat. Bland inläggen fanns nämligen också ett foto på Drakes “blackface” samtidigt som ett fan antydde att hen hade osläppta låtar med Ocean som skulle släppas om ett Instagram-inlägg fick tillräckligt många likes.

 

Tyvärr verkar vi få vänta ytterligare på konkreta nyheter från Frank Ocean, men med tanke på att det var tre år sedan artisten släppte albumet ”Blonde” hoppas vi att det inte dröjer allt för länge.

 

 

Frank-Ocean-Tumblr

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL