5f2d30fa05d9010e180815f2
Nebay Meles släpper musikvideon “Wagwan”


 

 

Nebay Meles har lyckats skapa en oerhörd hajp och mystik kring sitt efterlängtade debutalbum efter sina gästinhop på låtar med Ison & Fille, Parham, Mohammed Ali samt diverse RMH-artister. De senaste två åren har vi även fått höra material via Soundcloud och i våras släppte Nebay debutsingeln “360”.

 

Den unga Stockholm-rapparen är idag medlem av kollektivet Tre60 som utgörs av han själv, Paul Adamah “Khan-Ji”, Eren Saygin, Robin Nazari, Ville Hasselberg, Ness Hakin “Ness”, Isidor Estrada och Kris Adamah “TuSabe”. Robin Nazari berättar i en intervju med NG.se:

 

“I grund och botten är vi ett kreativt kollektiv som främst gör musik. Vi tycker om att försöka integrera olika genrer tillsammans. Längre fram kommer folk inse att vi inte håller oss till en genre. Vi vill förändra den svenska musikscenen och de musikaliska normerna. Eftersom musiken idag låter rätt så destruktiv och ensidigt känner vi att glädje fattas i musiken. Det känns inte som att musiken har ett syfte längre. Vi vill ändra musikscenen på många olika sätt och på fler sätt än att skapa en ny genre. Det är inte något vi gör medvetet utan det bara blir så eftersom det är en del av oss. Vi vill våga utmana oss själva och det som finns där ute. Det får aldrig vara för bekvämt…”

 

 

Nebay Meles har tidigare annonserat att ny musik släpps i januari och på onsdagen släpptes nya musikvideon “Wagwan”, vilket lär efterföljas av singelrelease via streamingtjänster.

 

 

 

 

 

Wagwan 🙂 #Wagwan

Ett inlägg delat av @ nebaymeles

 Publicerat:
RedaktionenNULL