Aleks säger “Fuck hela branschen” på ny singel med Nebay Meles och Ison


Se musikvideon här!

 

 

I slutet av 2016 släppte Aleks sitt första album på fem år, titulerat “Livet mellan raderna”. Sedan dess har han varit sparsam med musik och endast släppt egna singeln “Blodröd sol”, samt gästas Barwari & HD på låten “Verkligheten” och Enes på “99 namn”. Men nu är han tillbaka med vad som verkar vara en ny rusch. Och det med besked.

 

På låten “Fuxx hela branschen” gästas han av tungviktarna Nebay Meles och Ison, där han även backas av en rad profiler som Petter, Mikaela Lauren och Ametist Azordegan, i cover art och genom på bilder med budskap på sociala medier. Låten är producerad av Masse Salazar och är första singeln ut från en kommande EP. På Instagram skriver han:

 

“Det här är min första singel på min kommande EP! Låten är proddad av ingen mindre än @masse_salazar och jag har med mej mina bröder Ison och @nebaymeles ?? Jag gör bara musik med människor jag genuint tycker om (arbetsskada) låten finns på #spotify och de flesta streamintjänster. (Låten ligger under instrumental men kommer fixas) & videon kommer strax! Tack till alla som hjälpt mej med detta ? kommer tagga alla när jag lägger ut videon. Låten får förklara sig själv.”

 

Se den nysläppta musikvideon i regi av Aleks själv, nedan.

 

 

 

 

 

 

Det är omöjligt för mig att låtsas när det sammanhang jag befinner mig i inte fungerar som det ska, och det är omöjligt för mig att vara tyst om den obalans jag märker av. Hade jag velat så hade jag idag kunnat vara en av de där rikskändisarna, förmodligen på bästa sändningstid på teve. Men det hade förmodligen inneburit att vara tyst om att de sammanhangen inte riktigt är bra. Att de inte verkar för viktiga saker, att de är uteslutande och motverkar integrationen exempelvis. Det var en klok person som sa "att tilltala alla är döden". Om det innebär att låtsas att godkänna läget eller personer för att få stå på bergstoppen så innebär det döden för min själ. //Ametist @ametistametist ?@fredrikaugustsson #FHB #Aleks #6/7

Ett inlägg delat av ALEKS (@aleks1fam)

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL