Mohelá, uppvuxen i söderort, gjorde stor succé med debutsingeln “Lotta & Sanna” i slutet av 2021 och blev snabbt igenkänd för sina catchiga refränger och humoristiska rader. Låten tog sig in på plats #2 på svenska topplistan och höll sig starkt kvar trots jultider. Ett halvår senare släpptes en remix på låten ”Lotta & Sanna” tillsammans med ADAAM, Dani M och Dizzy.

Originallåten återfinns nu på hans debutprojekt, i form av EP:n “Tankar & Melodier” som släpps idag. EP:n är en samling med låtar som han har släppt under hans karriär samt två nya singlar. Däribland fokusspåret “Min Tid”, som rapparen håller nära hjärtat. Det är en personlig låt där han tar oss igenom hans tankar och reflektioner kring vart han är idag i livet och karriären. Demi har producerat singeln, som även ligger bakom Mohelás stora hit ’Rädda Mig’ som han släppte tillsammans med Den Svenska Björnstammen.

Om “Min Tid” säger Mohelá:

– Processen har varit kort men ändå lång. Jag började med den här låten förra året. Då hade jag bara skrivit första versen och refrängen. Andra versen skrev jag under en session ett år senare. 

Lyssna nedan!

Foto: Pressbild