Maxida Märak bjuder på en dejtinghistoria med nya singeln “Salvador”


 

 

Maxida Märak släpper denna fredag sommarlåten “Salvador”, en pop/r&b inspirerad hiphop-låt på svenska. Temat beskrivs som en “dejtinghistoria och en längtan efter romantik utan att krångla till saken för mycket.” I vanlig ordning leverar Maxida hiphop producerat på hennes egna unika sätt, där Sápmi möter det urbana med rap som gränsar till sång. I ett pressutskick beskriver Maxida själv hur hon tänkte med konceptet bakom låten:

 

“Allt blir lite vad man gör det till. Jag ville fånga känslan av att bara släppa alla mallar över vad som är vad, och bara ha det nice. Jag vill inte bli ihop med dig bara för att du är härlig att hänga med, ta det lugnt för fan. Och jag längtar efter att träffa likasinnade som är trötta på allt inrutat, och som kan leva lite på volley utan att signa upp sig på nåt. En såndär kväll kommer typ en gång per år, jag vill fånga den känslan i låten!”

 

 

Maxida ska i sommar medverka i årets “Så mycket bättre” som sänds i TV4 till hösten, samt släpper mer musik under hösten/vintern.

 

 

 

 

Foto: Lotta Axing

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL