MÄK & Scientific bjuder på titelspåret från kommande album


 

 

Stockholmsbaserade MÄK & Scientific släppet idag nya singeln ”Historia”, vilket blir tredje singeln och är titelspåret från det kommande albumet. Rapparen MÄK, med bakgrund i Växjö och Malmö, är även medlem av grupper som av The Jahnaman Band, Illyricists och kollektivet TV FEH. Producenten Scientific har tidigare släppt flera instrumentalprojekt på vinyl och producerat till bland annat Algato Ramos, Shazaam, Martin Zamora, Jos F, Ali Khamis och TABS. Titelspåret beskrivs enligt nedan av Mäk och Scientific:

 

“Låten har en hoppingivande, melankolisk känsla som även speglas i texten. En hymn för de som alltid känt sig utanför, till alla dem som fått höra hela sitt liv att de inte kommer bli något. Ett väldigt känslosamt men starkt budskap om ”self empowerment”, om att alltid tro på sig själv, om att tro på det man gör även om folk hatar och att se på det man gjort med stolthet och glädje om det är de känslorna det ger just dig!”

 

 

Albumet släpps i samband med en intervju i Kingsize Magazines fysiska kopia i slutet av november. Även en hemsida med merch släpps och dubbelvinyler kommer även att tryckas efter albumsläpp.

 

 

Se även musikvideon nedan dirigerad av MÄK & Scientific tillsammans med GregMack (2 Chainz, Big K.R.I.T., T-Pain med flera) som även står för produktionen och editering.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL