Madi Banja tar hjälp av Ikhana på nya singeln “Aladdin”


 

 

Madi Banja är tillbaka med en ny singel från sitt kommande album. Efter att ha släppt låtarna “Trophy” med Imenella och “Primadonna” under 2019, följer han ny upp med låten “Aladdin” där han gästas av Ikhana. Låten handlar om att vara nykär och göra sitt bästa för att imponera. Madi säger om samarbetet med Ikhana:

 

“Jag har alltid dragits till starka kvinnor som gör sin grej. Ända sen jag och Ikhana träffades på Green door backstage i Göteborg ett par år sen har det varit ‘game on’.”

 

“Aladdin” är skriven av Madi Banja tillsammans med Ikhana och producerad av Charlie Bernardo. Den 14:e juni släpps debutalbumet “Välsignelsen” och den 24:e juli spelar Madi Banja på Trädgården i Stockholm.

 

 

Att höra Madi Banja och Ikhana tillsammans var inte det mest väntade samarbetet, men i efterhand känns det helt självklart. Här får deras unika lekfullhet i både tonalitet och framtoning förenas i en barnvänlig duett på svävande rosa moln. Även om den kanske är lite väl fluffig för min smak, finns också en härlig bekymmersfri känsla som många kan må bra av att supa in.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

Foto: Teodoro Johansson Beascoechea

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL